Author Topic: Brake and tail lights not working.  (Read 331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maystro

  • Standard
  • Registered Member

  • Offline
  • *

  • 187
  • Location: Townsville
Re: Brake and tail lights not working.
« Reply #15 on: October 21, 2020, 10:58:57 PM »
Yeah Terry

My moke has the luxury pack of an extra red wire inline fuse.  What is that used for?
OK time to bring out my test screw driver.   Hopefully it comes with a YouTube video 🙄


Brad

Terry

  • Custodian
  • Registered Member

  • Offline
  • ***
  • Serial Moke Offender

  • 15823
  • Location: Melbourne
Re: Brake and tail lights not working.
« Reply #16 on: October 22, 2020, 07:24:28 AM »
Hi,

the fuse on the red wire is protecting your parking lights from shorting out the rest of the system.

Terry
13: "I am the scariest number."
666: "No, I am the scariest number."
2020: "Hold my beer and watch this."

Cujo. 1999 - 2016

Maystro

  • Standard
  • Registered Member

  • Offline
  • *

  • 187
  • Location: Townsville
Re: Brake and tail lights not working.
« Reply #17 on: October 23, 2020, 08:07:31 PM »
Thanks guy's,  I have light and sound.

I put my test screwdriver on the headlight switch and no power at all going to that.  So remembering about what you said about the purple wire for the horn I started tracing and didn't have to go far when I found I had no power going to the drivers side fuse in the box.  So I ripped all the 40 year old tape off my wiring lume to trace the brown power wire which feeds into this side of the box and then found 1 of the 5 power brown power wires coming from the starter solenoid had come free from the terminal connector.

Thanks Brad